Endermologie

Lpg Endermologie Cellu M6 is de volledige benaming van de bekendste cellulitis-behandeling ter wereld. De endermologie-techniek was de eerste echte cellulitis-behandeling die gelanceerd werd en is ook vandaag nog erg succesvol.
Nieuw is de Lipomassage by Endermologie. Een plaatselijke tijdsparende behandeling van 20 minuten met snelle lokale resultaten. Hoewel Endermologie vooral bekend staat als cellulitis behandeling, zijn er ook andere mogelijkheden: lymfe-drainage, prestatieverbetering, spierpijnen, recuperatie, soepeler lichaam, anti-aging door stimulatie van het weefsel, mechanische diepe massage, optimale bloedcirculatie en uitwisseling van lichaamsstoffen.

Endermologie, een introductie

LPG Endermologie is een behandeling die de huid verstevigt en de circulatie stimuleert, hierdoor zal cellulitis verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Ook topsporters maken gebruik van Endermologie voor een snellere recuperatie, verlichten van spierpijnen, het soepel houden van het lichaam en als diepe mechanische massage. Endermologie is een erg betrouwbare behandeling die ontstond in 1986 en nog steeds erg actueel is. Het is dus geen techniek die opkwam en even snel weer verdween.

Wat gebeurt er?

Tijdens een LPG Endermologie Cellu M6 behandeling vindt hoofdzakelijk een diepte-massage plaats volgens het principe van een aanzuig-oprol-uitrol techniek. Hierdoor wordt het bindweefsel versoepeld, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgevoerd. De Endermologie-techniek is niet pijnlijk, integendeel, ze is zelfs heel ontspannend.

Endermologie is aangewezen bij:

  • Cellulitis, sinaasappelhuid
  • Littekenbehandeling zowel oude als recente littekens (verkleving)
  • Rijbroek
  • Huidverslapping
  • Voor of na een liposuctie
  • Voor een betere verdeling van de vetten
  • Ter ondersteuning van een dieet
  • Recuperatie na het sporten
  • Spierpijnen en blokkades
  • Verbetert de lymfewerking en doorbloeding
Sport & Aetiopatisch centrum Antwerpen werkt uitsluitend met de professionele Endermologie-apparatuur (Keymodule CelluM6) voor paramedische toepassingen.

Hoe verloopt een Endermologie-behandeling?

Vooraleer de behandeling wordt gestart, dien je een Endermologie Bodypanty aan te trekken. Deze panty is om drie redenen noodzakelijk : voor een beter contact met de machine, omwille van hygienische redenen en om je iets meer privacy te gunnen. Vervolgens zal de behandelaar gedurende een bepaalde tijd over het lichaam 'glijden' met een speciale behandelkop. De behandeling wordt steeds als heel aangenaam ervaren. Een blauw plekje is mogelijk bij gevoelige personen, maar verdwijnt weer vanzelf.

Hoeveel Endermologie behandelingen heb ik nodig en hoe vaak?

Over het algemeen wordt aangenomen dat 12 tot 24 behandelingen noodzakelijk zijn om optimale resultaten te bekomen op het vlak van cellulitis en centimeterverlies. Bij obese personen kan het aantal behandelingen oplopen. Tijdens de behandelingskuur worden een a twee behandelingen per week aanbevolen. Alleszins is het aanbevolen om 48 tot 72 uur tussen elke behandeling te laten. Na deze reeks van behandelingen, volstaat het om een enkele onderhoudsbehandeling per maand te ondergaan om de resultaten volledig te behouden.
Voor sporters of personen met spierpijnen en blokkades kan een eenmalige behandeling al erg verlichtend werken.

Lipomassage

Lipomassage is een speciale behandeltechniek met de Endermologie-apparatuur. Een behandeling die nooit langer dan 20 minuten in beslag neemt. Hier wordt een bepaalde zone behandeld voor lokale snelle resultaten op het vlak van vetophopingen en cellulitisvermindering.

Heb ik zelf invloed op het resultaat?

De resultaten van een Endermologie-behandeling zijn over het algemeen erg goed en betrouwbaar te noemen. Er wordt alleszins gevraagd voldoende water te drinken en te kiezen voor een gezonde voedings- en leefwijze.

Tarieven:

Endermologie 10 beurten: EUR 600
Lipomassage: EUR 65
     
 
   
Therapeuten:
De Beuckelaer Tony - De Decker Liliane
Vuurmolenstraat 41 - B-2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel. +32 (0)3 829 09 09
info@totaaltherapie.com - www.totaaltherapie.com
 
               
Sport en Aetiopatisch centrum Antwerpen
Vuurmolenstraat 41 Wilrijk, Antwerp 2610
Phone: +3238290909 URL of Map