AHAVA PRODUCTEN

AHAVA beschikt over een uitgebreid gamma verzorgingsproducten voor het gelaat en het lichaam.
Alle producten zijn getest op allergie. Dermatologisch getest. Niet getest op dieren. GMO vrij.



Source - Zuivert. Ontgift. Behandelt.

Ontdek de magie van de mineralen. Alle producten van "Source" zijn volledig gebaseerd op de unieke, gepatenteerde Mineral Skin Osmoter™ van AHAVA, een krachtig natuurlijk complex dat de allerbeste van de Dode Zee combineert om de huid te voeden en haar natuurlijke functies te stimuleren. Deze uitzonderlijke combinatie wekt als een osmosepomp die vocht en voedingsstoffen uit de diepte van de huid oppompt, om de bovenste huidlagen te bevoorraden, daar waar dat het meest nodig is. Afkomstig uit de rijkste bron aan mineralen uit de natuur, vullen de Source verzorgingsproducten de noden van de huid weer aan en stimuleren ze haar natuurlijke functies. Het resultaat: hernieuwde elasticiteit, een gezondere en buitengewoon zachtere, jonger ogende huid. Bij professionele proeven uitgevoerd door Dermatest Laboratories, één van Europa's voornaamste instituten voor huidonderzoek, heeft de Mineral Skin Osmoter™ buitengewone resultaten geboekt wat het egaliseren van het huidoppervlak van het gelaat betreft, zichtbare vermindering van rimpeldiepte en het verhelpen van een ruwe huid.

Men - Huidverzorging met de energie van de Dode Zee.



Een mannenhuid heeft andere eigenschappen dan die van de vrouw, en heeft daarom een andere verzorging nodig. AHAVA speelt hierop in met kwalitatief hoogstaande ingrediënten uit de rijkste bron van mineralen ter wereld. De exclusieve mannenlijn bestaat uit Dode Zee-mineralen, verrijkt met gingko en ginsing om de huid te zuiveren, voeden en revitaliseren. De huid voelt weer fris, zacht en gezond aan. De typische mannenhuid is dikker, schilfert meer, heeft grotere poriën en is vaak blootgesteld aan irriterende factoren, zoals scheren, buitenwerk, enz. De mannenhuid is vaak ook vetter (15% meer sebum) en wordt daardoor minder snel droog. Het nadeel van meer vetafscheiding is dat er meer onzuiverheden en afgestorven huidcellen zich op de huid afzetten waardoor de poriën verstopt kunnen raken. Een aangepaste en doeltreffende huidverzorging helpt de man zijn huid te verzachten, hydrateren en beschermen

Pure - Jouw spa. Huidverjongende methode.



Verwen je huid met alle rijkdommen van 's werelds grootste spa. AHAVA's luxueuze Pure Spa lijn is ontwikkeld om de huid te verzorgen, relaxeren en verjongen. Speciaal samengesteld met het gepatenteerde mineralencomplex van AHAVA, de anti-aging eigenschappen van het duneliella wier en verschillende essentiële vitaminen. Deze Pure Spa lijn bevordert een gezonder, jonger uitziende huid, terwijl heerlijke, natuurlijke oliën de zintuigen verwennen met hun verrukkelijke geur. De Pure lijn gaat de strijd aan tegen de dagelijkse stress waaraan het lichaam is blootgesteld en voorziet de huid van vitale voedingsstoffen voor een stalende verschijning, een zachter aanvoelen en volledige ontspanning, innerlijk en uiterlijk. Pure, de anti-aging vitaliteit. Dulaliella salina alg, een unieke algensoort die in de Dode Zee voorkomt, bevat uitzonderlijk hoge concentraties aan bètacaroteen, essentiële vitaminen en anti-oxidanten die het de algensoort mogelijk maken in een dergelijk moeilijke omgeving te overleven. Deze ongelooflijke kwaliteiten zijn verwerkt in de Pure lijn, waardoor exclusieve spa behandelingen en ontelbare gezondheidsbevorderende weldaden mogelijk worden. Bètacaroteen, een krachtig, natuurlijk anti-oxidant helpt de huid zacht en gezond te houden, het neutraliseert het effect van vrije radicalen, vertraagt de tekenen van veroudering en verbetert de huidelasticiteit, het vochtgehalte en de soepelheid van de huid. Bètacaroteen vermindert tevens de gevoeligheid aan infecties en beschermt tegen luchtverontreiniging.

Mineral Suncare - Verminder veroudering door de zon. Bescherming tegen de zon.



Gelegen op het laagste punt ter wereld, kenmerkt het gebied rond de Dode Zee zich door de aanwezigheid van extra atmosferische luchtlagen die zich gedragen als natuurlijke zonnefilters die schadelijke zonnestraling tegenhouden. Geïnspireerd door dit natuurlijke fenomeen, heeft AHAVA Mineral Suncare™ ontwikkeld - een lijn die zich onderscheidt door kwalitatief hoogstaande zonnefilters te combineren met natuurzuivere ingrediënten uit de regio van de Dode Zee. Versterkt met een uniek Multi-Layer Protection System™ bezit Mineral Suncare™ een beschermend 'schild'-complex dat de schadelijke gevolgen van UVA+UVB straling reduceert, de strijd aanbindt tegen huidveroudering, veroorzaakt door zonnestraling en de aan zon blootgestelde huid optimaal hydrateert. Mineral Suncare™ is verrijkt met het Multi-Layer Protection System™ op basis van:
  • een breed spectrum aan kwalitatief hoogwaardige UVA+UVB zonnefilters.
  • Mineral Skin Osmoter™: een anti-aging mineralencomplex, waarvan klinisch bewezen is dat het huidbeschadigingen, veroorzaakt door zonnestraling, vermindert.
  • Vitamine E en pro-vitamine B5 die de huid helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen.
  • Diep hydraterende bestanddelen die helpen de aan zon blootgestelde huid te herstellen.

Dermud - Vernieuw je droge en gevoelige huid natuurlijk.



Meer dan ieder ander huidtype heeft een droge huid constante en conseuente hydratatie nodig om optimaal te kunnen werken en haar vitaliteit te behouden. Alle Dermud™ producten bevatten Dode Zee-modder in een unieke, gepatenteerde formule en zijn rijk aan vochtvasthoudende mineralen en andere kalmerende, natuurlijke bestanddelen waardoor zelf de droogste huid haar vochtbalans op peil kan houden. Van deze hypoallergene producten is klinisch bewezen dat ze de huidcellen op natuurlijke wijze vernieuwen en verjongen. Ze behandelen doeltreffend schilfers, ruwheid, roodheid en kloven om zo een nieuwe, zachte en comfortabele huid te onthullen. Door de huid te voorzien van modderextract, essentiële mineralen en hydraterende voedingsstoffen kan Dermud™ het volgende voor jouw droge huid doen:
  • De natuurlijke celfuncties van de droge huid normaliseren.
  • Het vochtniveau van de huid spectaculair verhogen.
  • De huid er stralend en gezond laten uitzien en zachter aanvoelen.
Alle producten bevatten AHAVA's Mineral Skin Osmoter™ alsmede de unieke, gepatenteerde "leave on" Dode Zee-modderformule die therapeutisch en kalmerend is. Het is klinisch bewezen dat Dermud™ producten ontstekingsremmende eigenschappen hebben en alle symptomen van de droge huid doeltreffend behandelen.

Mineral Botanic - Huidvriendelijke douchecrèmes.

Bij AHAVA kiezen we om op een natuurlijke manier de huid te reinigen en te verzorgen. Onze Mineral Botanic lijn combineert twee verschillende werelden in één satijnzachte douchecrème: gezonde mineralen uit het water van de Dode Zee en voedende, natuurlijke plantenextracten. Het resultaat: een heerlijke samensmelting van puur natuurlijke weldaad, en een nieuwe benadering van "zuiverheid".
De AHAVA Mineral Botanic zepen zijn echt huidvriendelijk. Er werd gekozen voor rijke, pure en zuivere formules. Tijdens hun ontwikkeling werden geen SLS/SLES*, parabenen of andere controversiële ingrediënten toegevoegd.

Wat is er mis met SLS?

Sodium Lauryl Sulfate en Sodium Laureth Sulfate zijn vandaag de dag de meest gebruikte detergenten in zeep. Ondanks hun efficiënte schuimende kwaliteiten, maken hun agressieve reinigende eigenschappen hen tot een controversieel ingredient in huidverzorgingsproducten. Verscheidene studies hebben aangetoond dat SLS/SLES rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het beschadigen van de natuurlijke huidbarrière en zo de oorzaak zijn van vele huidproblemen. Ze drogen de huid uit en veroorzaken irritatie, jeuk en vroegtijdige veroudering.
     
 
   
Therapeuten:
De Beuckelaer Tony - De Decker Liliane
Vuurmolenstraat 41 - B-2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel. +32 (0)3 829 09 09
info@totaaltherapie.com - www.totaaltherapie.com
 
               
Sport en Aetiopatisch centrum Antwerpen
Vuurmolenstraat 41 Wilrijk, Antwerp 2610
Phone: +3238290909 URL of Map