Microdermabrasie en/of Oxygen

Crystal Clear staat wereldwijd bekend als gelaatsbehandeling van de sterren. Grote sterren over de hele wereld en ook in België prijzen deze behandeling enthousiast aan in de vele glossy-boekjes.

Dat de behandeling werkt staat buiten kijf. De Crystal Clear behandeling kan u opmerkelijke resultaten opleveren op het vlak van huidkwaliteit, een gave huid en huidverzorging. Gun u zelf om minstens één maal deze behandeling uit te proberen. U kan steeds bij ons terecht voor verdere informatie.

Bij wijze van introductie kunnen wij de helft van u gelaat behandelen,u kan het verschil bekijken in een spiegel. Indien u niet overtuigd bent, wordt de behandeling afgebroken en hoeft u niets te betalen.

Crystal Clear huidbehandelingen voor het gelaat (of het lichaam)

Crystal Clear bestaat uit 2 soorten behandelingen:

  • Crystal Clear microdermabrasie
  • Crystal Clear Oxygen

Crystal Clear microdermabrasie is een natuurlijke facelift. Er vindt een peeling van de hoornlaag van de opperhuid plaats via het mechanische afschrapen van de dode huidcellen. Een golf diamantharde kristallen wordt op de huidoppervlakte geprojecteerd. De snelheid van de kristallen, samen met hun abrasieve natuur zorgen ervoor dat de cellen van de opperhuid zachtjes laag na laag verwijderd worden (tussen 15 en 25 micron). Crystal Clear microdermabrasie is aangewezen bij:

  • Huid in goede conditie houden
  • Rimpels en kraaiepootjes
  • Littekens en striemen
  • Doffe huid
  • Acnéletsels
  • Striemen
  • Geschikt voor elk huidtype (ook de gevoelige huid)

De behandeling omvat een reiniging van de huid, een peeling, een lifting, een verzorgend masker en een naverzorging.

Na slechts 5 tot 10 behandelingen treedt er een duidelijke verjonging op van de huid. Daarna volstaat een eventuele maandelijkse onderhoudssessie om de huidverjonging te behouden. Door de Crystal Clear microdermabrasie worden lijnen en rimpels drastisch verminderd. Er komt een verhoogde collageen productie en de huidelasticiteit verhoogt. Dit resulteert in een duidelijke zichtbare huidverjonging. De behandeling is perfect voor een verstopte huid met open poriën en mee-eters, en voor de behandeling van acné. Het helpt ongewenste pigmentvlekken te verwijderen en geeft de huid de nodige voedingsstoffen. Al na één behandeling merkt u een zichtbaar verschil.

De Crystal Clear Oxygen behandeling blaast nieuw leven in een vermoeide en verouderde huid. De Oxygen behandeling is een goede aanvulling op de Crystal Clear microdermabrasie methode (deze werd hierboven beschreven).

De Oxygen behandeling is aangewezen bij een ongezonde of oude huid, acné en puistjes, psoriasis, mee-eters, voor een beter gehydrateerde huid en om een tekort aan vocht in de huid te herstellen. Bovendien is de Crystal Clear Oxygen Zuurstof aan te raden voor en na plastische chirurgie zoals een facelift.

Een gepatenteerd anti-verouderings-serum en zuivere zuurstof worden onder hoge druk in de lederhuid geblazen.

De Oxygen behandeling bestaat uit twee delen:

Ten eerste: er wordt tijdens de Crystal Clear Oxygen behandeling zuurstof in de lederhuid gebracht via het puncture jet systeem. Zuurstof levert leven en energie aan elke levende cel. Wanneer het zuurstofgehalte te laag zakt, verzwakt het immuun systeem. Het verouderingsproces is geassocieerd met het wegzakken van de beschikbare zuurstof in de huidcellen.

Ten tweede: de actieve ingrediënten die tijdens de Crystal Clear Oxygen behandeling worden gebruikt bouwen een volume op in de bio-matrix, de substantie die de cellen samenhoudt. Dit maakt dat de huid strakker wordt en dat het vochtgehalte stijft.

Het resultaat van de Oxygen behandeling is het best te vergelijken met een erg opvallende "coup d' échat" (flash-effect). Ideaal dus vlak voor een speciale gelegenheid, wanneer u wil stralen.

     
 
   
Therapeuten:
De Beuckelaer Tony - De Decker Liliane
Vuurmolenstraat 41 - B-2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel. +32 (0)3 829 09 09
info@totaaltherapie.com - www.totaaltherapie.com
 
               
Sport en Aetiopatisch centrum Antwerpen
Vuurmolenstraat 41 Wilrijk, Antwerp 2610
Phone: +3238290909 URL of Map