BIO SOLAIRES

Het research centrum van Esthederm, C.E.R.E.D.A.P.*, onderzoekt reeds meer dan 25 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid is een intelligent orgaan, dat een eigen verdedigingsmechanisme tegen de zon heeft: de aanmaak van melanine (het bruin worden) beschermt de huidcellen tegen UV-straling. Maar dit bruiningssysteem kan slechts optimaal werken als het regelmatig getraind wordt. Tegenwoordig heeft de media ons een zodanig wantrouwen tegenover de zon ingeprent dat we naar steeds hogere beschermingsfactoren grijpen. Zo krijgt de huid minder en minder zon te verwerken en wordt er dus steeds gevoeliger voor. Door ver doorgevoerde research kan Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming in een milde zon garanderen, zonder gebruik te maken van filters of reflectoren. Zo leert uw huid opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen. Unieke bescherming zonder filters: ADAPTASUN Wereldpremiere: Adaptasun zorgt voor een perfecte bescherming en bruining van de huid, zonder filters of reflectoren, in een milde zon.

Adaptasun beschermt op 3 niveaus

  • Interne bescherming:

    Biologische bescherming van de cellen + anti-vrije radicalenwerking om alle huidverouderende effecten van de zon te bestrijden.
  • Natuurlijke zelfbescherming:

    Uniek proces van het stimuleren van de aanmaak van melanine voor een snellere, meer uniforme bruining.
  • Hergewenning en comfort:

    Exclusief verzachtend complex dat de schadelijke effecten van de zon minimaliseert (verbranding, huidveroudering…)
Algemene bescherming Bij een normale, sterke of extreme zonnestraling, wordt de werking van Adaptasun aangevuld met het patent “Selectieve filtering”, dat bestaat uit geselecteerde filters en minerale reflectoren die de huid perfect beschermen en die optimaal getolereerd worden. Repair Het anti-rimpel en herstelling patent, dat regenererende en herstructurerende werkstoffen bevat die onmisbaar zijn voor de fragiele én meest blootgestelde zones: gelaat en décolleté.


     
 
   
Therapeuten:
De Beuckelaer Tony - De Decker Liliane
Vuurmolenstraat 41 - B-2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel. +32 (0)3 829 09 09
info@totaaltherapie.com - www.totaaltherapie.com
 
               
Sport en Aetiopatisch centrum Antwerpen
Vuurmolenstraat 41 Wilrijk, Antwerp 2610
Phone: +3238290909 URL of Map