HydraFacial™ = Skin Health For Life™

De HydraFacial™ peelings procedure zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. Het staat 3 trapjes boven de voorbijgestreven microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneven huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. De HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid, eigenlijk maakt het uw huid gezond.

De Hydrafacial™ behandeling is een 2 fasen proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten gevonden in de serums vindt u ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. De rode LED lichtjes worden gebruikt voor de verbetering van de huid zijn stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

De HydraFacial™ is een favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer. 

HydraFacial™ Daily Essentials™

Skin Health Essentials:

Antiox-6™ Daily hydrateert diep in de huid met Hyaluron Zuur en detoxt de huid door antioxidanten zoals Vitamine A, E, Witte Thee Extract, Paardenkastanje Extract en Rosemarijn Extract. Deze krachtige ingrediënten verbeteren de textuur en helderheid van de huid, bestrijden vrije radicalen en hydrateren de huid rijkelijk.

Pur Moist™ Hyaluronic Acid Cream is een verjongende moisturizer die de luxueuze hydratatie van een HydraFacial™ behoudt. Pur Moist bevat Hyaluron Zuur van een speciaal geformuleerde vorm met laag moleculair gewicht voor betere absorptie. Daarbovenop is het product versterkt met een antioxidanten complex voor een betere bescherming.

ETX™ Daily Eye Therapy X-Tract richt zich op de donkere kringen en zwellingen onder de ogen en helpt zelfs bij de fijne lijntjes rondom de ogen. Deze zachte en toch effectieve formule bevat sterke ingrediënten zoals Seaweed Extract voor verzachting, Hyaluron Zuur voor hydratatie en Soy Peptides voor versteviging van collageen en elastine structuren in deze delicate zone.

UV Smart™ Daily Sunscreen SPF 30 bevat het sterke actieve ingrediënt Zinc Oxide. Het is waterproof en beschermt de huid tegen de schade van UVA en UVB-stralen. De antioxidanten Vitamine A, C, E, CoQ-10 en Green Tea Extract helpen tegen de bestrijding van UV-schade en vrije radicalen.

Voor speciale huidproblemen:

Beta-HD™ Daily

Beta-HD™ Daily is een speciaal geformuleerd product om verstopte en vette huiden te verbeteren door het natuurlijk Salicyl Zuur. Het verzacht het sebum en maakt dode huidcellen los. Dit zal de huid niet droog laten voelen dankzij het toegevoegde Honing Extract voor een ideale hydratatie. De huid zal zichtbaar verjongd worden door deze niet-irriterende formule die een vette huid diep reinigt.

DermaBuilder™ Daily

De dubbele peptide formule in de DermaBuilder™ Daily bevat dezelfde ingrediënten als in de Dermabuilder™ HydraFacial™ behandeling. Deze uniek geformuleerde combinatie van peptides is ontwikkeld om collageen productie te stimuleren en om de structurele sterkte van een cel te verbeteren. DermaBuilder™ Daily helpt het zicht van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en verbetert de elasticiteit van de huid. Ontwikkeld om de mimische rimpels te bestrijden. 

HydraFacial.be - Hydrafacial.nl - HydraFacial.lu
     
 
   
Therapeuten:
De Beuckelaer Tony - De Decker Liliane
Vuurmolenstraat 41 - B-2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel. +32 (0)3 829 09 09
info@totaaltherapie.com - www.totaaltherapie.com
 
               
Sport en Aetiopatisch centrum Antwerpen
Vuurmolenstraat 41 Wilrijk, Antwerp 2610
Phone: +3238290909 URL of Map